Πριν από 10 ημέρες, 12 ώρες

O Κεν Μπλοκ επιστρέφει στο WRC!

O Κεν Μπλοκ επιστρέφει στο WRC!

Στο Ράλι Καταλονίας θα δώσει το «παρών» ο Κεν Μπλοκ για έναν και μοναδικό αγώνα του WRC, όπου θα επιστρέψει έπειτα από το 2014.

Έπειτα από δύο πλήρεις χρονιές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rallycross, ο Κεν Μπλοκ, είχε μείνει φέτος χωρίς να ανακοινώσει κάποια επίσημη αγωνιστική του συμμετοχή. Την προετοίμαζε όμως και μάλιστα τώρα που την ανακοίνωσε φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα. Αυτό γιατί ο 50χρονος Αμερικανός θα επιστρέψει και στο WRC με μια και μοναδική εμφάνιση, αλλά και στο αμερικανικό πρωτάθλημα ράλι με ένα Ford Escort WRC του 1993. 

Ο Μπλοκ θα έχει στο πλευρό του τον Άλεξ Γκελσομίνο και θα συμμετέχει με το θρυλικό αυτοκίνητο των αγώνων ράλι παγκοσμίως, σε τρεις αγώνες στην Αμερική. Οι υποχρεώσεις του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι σε μερικές ημέρες σε αγώνα στο Όρεγκον, τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο. Αφού ολοκληρωθούν αυτές όμως και αφού θα έχει κάνει μερικά αγωνιστικά χιλιόμετρα, έπειτα από καιρό, στα τέλη Οκτωβρίου θα επιστρέψει στο μπάκετ του Ford Fiesta για την μια και μοναδική του συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.